Over de vereniging

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht om mensen die aan EDS lijden te helpen bij al hun vragen, vragen waarmee ze vaak niet bij een arts terecht kunnen.

Lees verder

Visie en bestuur

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht om mensen die met EDS leven te helpen bij al hun vragen, vragen waarmee ze vaak niet bij een arts terecht kunnen.

Lees verder

Lid worden

Door middel van uw bijdrage kunnen wij werken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging. Alle activiteiten van de vereniging zijn er op gericht meer bekendheid te geven aan- en meer inzicht te krijgen in de syndromen van Ehlers-Danlos.

Lees verder

Doneren

Door middel van uw bijdrage kunnen wij werken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging zoals het verzorgen van lotgenotencontact voor onze leden, het geven van meer bekendheid over de syndromen van Ehlers-Danlos aan (para-)medici en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de nog vele onbekendheden gebieden binnen de Ehlers-Danlos syndromen.

Lees verder

Vacatures

Ben jij die bevlogen vrijwilliger, die zich maatschappelijk wil inzetten en verstand heeft van cijfertjes? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor onze vacature van Penningmeester.

Lees verder