Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Over de vereniging

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht om mensen die aan EDS lijden te helpen bij al hun vragen, vragen waarmee ze vaak niet bij een arts terecht kunnen.

Lees verder

Visie en bestuur

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht om mensen die met EDS leven te helpen bij al hun vragen, vragen waarmee ze vaak niet bij een arts terecht kunnen.

Lees verder

Statuten

De statuten van de Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) zijn gewijzigd per 23 mei 2022.

Lees verder

Lid worden

Door middel van uw bijdrage kunnen wij werken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging. Alle activiteiten van de vereniging zijn er op gericht meer bekendheid te geven aan- en meer inzicht te krijgen in de syndromen van Ehlers-Danlos.

Lees verder

Doneren

Door middel van uw bijdrage kunnen wij werken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging zoals het verzorgen van lotgenotencontact voor onze leden, het geven van meer bekendheid over de syndromen van Ehlers-Danlos aan (para-)medici en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de nog vele onbekendheden gebieden binnen de Ehlers-Danlos syndromen.

Lees verder

Vacatures

Ben jij die bevlogen vrijwilliger, die zich in wil zetten als contactpersoon van de vereniging, en vind jij het niet eng om het visitekaartje van onze vereniging te zijn? Meld je dan aan als lid van het telefoonteam.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.