Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Bijeenkomsten: EDS en kinderwens

Speelt het thema kinderen krijgen bij jou? Wellicht zijn deze bijeenkomsten dan wat voor jou. De VED organiseert een traject van minimaal 2 bijeenkomsten voor de leden die een EDS of HSD diagnose hebben waarbij het thema ‘gezinsuitbreiding’ speelt. Ben jij op zoek naar een veilige plek om je twijfels, zorgen en vragen te bespreken met lotgenoten schrijf je dan in voor deze online bijeenkomsten.

Meer informatie

Het hebben van EDS/HSD kan grote invloed hebben op de stappen die je zet en de beslissingen die je maakt als het gaat om een kindje ‘krijgen’. Tijdens deze bijeenkomsten bieden we een veilige plek waar vragen, twijfels, zorgen en onzekerheden over dit onderwerp besproken worden.

Herken jij je in een van de volgende punten? Dan is de bijeenkomst wat voor jou.

  • Je bent nog jong en af en toe flitst het door je hoofd ‘hoe zit dat allemaal; EDS en kinderen krijgen. Daar wil ik wel wat meer over weten en met andere over praten.’
  • Je hebt twijfels en onzekerheden over wat je wilt en kan.
  • Je weet dat je graag kinderen wilt.
  • Je bevindt je in een rouwproces omdat de kans groot is dat je geen kind zal krijgen.
  • Je maakt je zorgen over zaken die met dit onderwerp te maken hebben.

Zoals je leest hoeft je echt niet op korte termijn een kinderwens te hebben om mee te doen aan deze bijeenkomst. Iedereen die een diagnose heeft, nog geen kinderen heeft en over dit onderwerp wil kletsen is van harte welkom.

Praktisch
De bijeenkomsten worden via Zoom gehouden in een groep van maximaal 8 mensen. Deze zijn op:

  • Dinsdag 18 januari van 10.30 tot 12.00
  • Dinsdag 15 maart van 10.30 tot 12.00

Je schrijft je in voor dit traject van 2 bijeenkomsten. Om veiligheid te creëren willen we consistentie bieden. Als je je aanmeldt verwachten we dat je aan beide bijeenkomsten deelneemt (uitzonderingen daargelaten) zodat je mede deelnemers zeker weten dat de bijeenkomst doorgaat en wie ze treffen.

Aanmelden kan tot en met 9 januari. In de week vooraf aan de eerste bijeenkomst zal iedereen een mail ontvangen met de Zoom link.

Mocht jullie vragen hebben over deze activiteit, mail dan naar socialmedia@ehlers-danlos.nl.
 

 
Aanmelden uiterlijk 9 januari

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.