Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
15-04-2023
10:30 - 13:00


Dit jaar is er sprake van een hybride vergadering. Dit betekent dat u zowel op locatie als online kunt deelnemen. Het is belangrijk dat u bij het aanmelden aangeeft voor welke optie u kiest, omdat u bij online deelname ook digitaal moet stemmen. Digitaal stemmen is mogelijk tot 14 april om 10.30 uur. Na aanmelding voor de online vergadering ontvangt u zowel een digitale stemlink als enige tijd van tevoren een toegangslink voor de vergadering. Als u ervoor kiest om de vergadering fysiek bij te wonen, dan ontvangt u uiteraard geen digitale stemlink.

Agenda ALV:

1. Welkom
2. Verslag ALV 2022
3. Sociaal en financieel jaarverslag 2022
4. Vrijwilligers
5. Aantreden bestuursleden
6. Activiteiten van de vereniging\
7. Jaarplanning 2023
8. Vragen

Na de vergadering is er een lezing over bekkenproblematiek en SI-disfunctie bij EDS en HSD door drs. I. Curfs en dr. W. van Hemert.

Het is mogelijk om van tevoren schriftelijke vragen in te dienen over dit onderwerp. De artsen zullen hier in hun presentatie dan waar mogelijk antwoord op geven. Het indienen van een vraag kan door voor 1 april a.s. een mail te sturen naar medischevragen@ehlers-danlos.nl met in het onderwerp ‘Vraag over bekkenproblematiek

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 31 maart.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.