Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
07-09-2022
10:00 - 11:30


Beste leden,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een online sessie rondom Bugnettherapie en hypermobiliteit. Deze houdingsweerstand-therapie is een oefenmethode voor patiënten met houdings- en bewegingsproblematiek, waarbij je met de juiste begeleiding ook heel goed thuis kort kunt oefenen.

In samenwerking met de Bugnet Stichting Nederland en fysiotherapeut Marieke van den Bos organiseert de VED een tweetal webinars.

Op woensdag 7 september van 10:00 tot 11:30 uur zal het webinar voor patiënten plaatsvinden. Deze webinar zal bestaan uit een uitleg over Bugnettherapie, ervaringen van een patiënt met EDS/HSD met deze therapievorm en er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Uiterste inschrijfdatum: 1 september 2022

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Op dinsdag 4 oktober van 20:00 tot 21:30 uur organiseren we een online sessie voor professionals (fysio- en beweegtherapeuten). Gelieve je behandelaar alvast op de hoogte te stellen, zodat deze bij interesse de agenda al kan reserveren! Inschrijving kan via onze site https://ehlers-danlos.nl/agenda. Klik op de activiteit om het inschrijfformulier in te vullen.

Uiterste inschrijfdatum: 26 september 2022

Voor meer informatie over Bugnettherapie en ervaringen van patiënten hiermee verwijzen we graag naar de website van de Bugnet Stichting Nederland: https://www.stichting-bugnet.eu/.

In samenwerking met Bugnet Stichting & Marieke van den Bos (Fysiotherapeut).

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de VED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.