Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
09-09-2023
11:00 - 14:00

Locatie
Zalencentrum de Oase
Bachstraat 51
6137 RX Sittard


Hallo koffieleuters,

In een vanouds gezellige sfeer organiseren we de 22e koffieleut in Limburg.
We starten om 11.00 u met een lezing van Dr. E. Janssen, revalidatiearts. Hij zal het hebben over EDS en HSD en het laatste nieuws hierover. Hierna is er volop de gelegenheid om contact te leggen met lotgenoten en hun naasten. Mochten er mensen zijn die na 14.00 u nog wil napraten, dan kan dit in het cafégedeelte.

De toegang is voor iedereen gratis, echter ontvangen leden van de VED 2 consumptiebonnen. Ook naasten/introducees zijn welkom. Voor diegenen die iets willen eten is er een belegd broodje ham of kaas of een broodje frikadel of kroket. Soep van de dag kan ook wanneer er genoeg mensen zich hiervoor opgeven aan het begin van de koffieleut.

De locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt over een grote zaal. Er is een kleine parkeerplaats aanwezig en er is veel gelegenheid om langs de weg te parkeren in de buurt.

Let op!!!! Aanmelden kan alleen via het inschrijfformulier hier beneden. Indien je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan vind je in de mail die je na aanmelden ontvangt hoe je dit kunt doorgeven.

Wij heten jullie van harte welkom in Sittard.

Met vriendelijke groet,
de VED-commissie koffieleut Limburg
Tiny en Gerry

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.