Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
05-01-2023
10:00 - 11:30


Speurneuzen gezocht! Wie helpt mee de dader te vinden?

Op dinsdag 3 januari en donderdag 5 januari beginnen we het nieuwe jaar met een onlineactiviteit/-workshop voor basisschoolkinderen. In samenwerking met Mad Science organiseren we voor kinderen met HSD/EDS een onlineworkshop met het doel om op een ludieke manier kennis te maken met lotgenoten. De kinderen ontvangen van Mad Science een thuispakket waarmee ze enkele proefjes gaan doen. Met behulp van deze proefjes en het nodige speurwerk gaan ze als echte detectives de dader zoeken. Misschien is er een beetje assistentie nodig. Dit zal per kind variëren. Als vereniging zijn we niet verantwoordelijk voor ongelukjes tijdens de workshop.

We hebben in eerste instantie plaats voor 20 kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen zonder (verdenking van) EDS of HSD kunnen helaas niet deelnemen. Geef je dus snel op!

Aanmelden gaat deze keer even anders dan je misschien gewend bent i.v.m. werkzaamheden aan de website. We vragen je onderstaande gegevens te mailen naar evenementenplanning@ehlers-danlos.nl. We gaan dan met je aanvraag aan de slag. Er is een kans dat het deze keer een paar dagen duurt voordat je een bevestiging krijgt.

Voornaam ouder (lid)
Achternaam ouder
Lidnummer (zie mail)
Voornaam kind
Achternaam kind
Leeftijd kind
Eventueel meerdere kinderen
E-mailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Eventuele opmerkingen

De uiterste inschrijfdatum is 15 december 2022. Jouw lidmaatschapsnummer is 9999
Mocht je vragen hebben, stuur dan ook een mail naar evenementenplanning@ehlers-danlos.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.