Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
13-07-2023 - 03-08-2023
10:00 - 16:00


Dit betreft een nieuwe activiteit in samenwerking met Stichting Fonkel. We kunnen gezinnen, waarvan minstens één kind de (werk)diagnose HSD/EDS heeft, een mooie dag aanbieden in het Fonkelhuis in Rhenen. Deze activiteit is uitsluitend voor leden van de VED. De dag start om 10.00 uur bij het Fonkelhuis, gelegen naast Ouwehands Dierenpark waar ook een bezoek aan gebracht zal worden. Het Fonkelhuis is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft een snoezel/rustruimte. Na ontvangst is er een volledig verzorgd programma waarbij de vrijwilligers van Stichting Fonkel de hele dag klaarstaan. Meer informatie over de dag vind je hier: https://stichtingfonkel.nl/over/fonkeldag/

We mogen per dag 8-22 personen ontvangen. Voorwaarde is dat je je aanmeldt als gezin waarvan een of meerdere kinderen in de leeftijd tot 16 jaar de (werk)diagnose HSD/EDS hebben. Broers en zussen zijn ook van harte welkom.

De volgende dagen zijn beschikbaar voor onze leden:
Donderdag 13 juli 2023
Zondag 23 juli 2023
Donderdag 3 augustus 2023

Wil je samen met je gezin deelnemen, meld je dan zo snel mogelijk aan. Deelname is uitsluitend voor leden en is gratis, wij vragen echter per volwassene € 10,00 borg, die teruggestuurd wordt na deelname. Mogelijk zal er geloot moeten worden. Uiterste inschrijfdatum 30 april 2023. Je ontvangt kort na de uiterste inschrijfdatum bericht over de deelname. Nadat de deelnemers bekend zijn, moet de borg betaald worden. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar evenementenplanning@ehlers-danlos.nl.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de VED

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.