Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
05-10-2024
10:00 - 16:00


In samenwerking met Stichting Fonkel kunnen we gezinnen, waarvan minstens één kind in de leeftijd van 3-17 jaar de (werk)diagnose HSD/EDS heeft, een mooie dag aanbieden in het Fonkelhuis in Rhenen. Deze activiteit is uitsluitend voor leden van de VED. De dag start om 10.00 uur bij het Fonkelhuis, gelegen naast Ouwehands Dierenpark waar ook een bezoek aan gebracht zal worden. Het Fonkelhuis is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft een snoezel/rustruimte. Na ontvangst is er een volledig verzorgd programma waarbij de vrijwilligers van Stichting Fonkel de hele dag klaarstaan. Meer informatie over de dag vind je hier: https://stichtingfonkel.nl/over/fonkeldag/

We mogen per dag 8-22 personen ontvangen. Voorwaarde is dat je je aanmeldt als gezin waarvan één of meerdere kinderen in de leeftijd van 3-17 jaar de (werk)diagnose HSD/EDS hebben. Broers en zussen zijn ook van harte welkom.

De volgende dagen zijn beschikbaar voor onze leden:

  • zaterdag 28 september 2024
  • zaterdag 5 oktober 2024
  • zaterdag 19 oktober 2024
  • zaterdag 26 oktober 2024

Elke dag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Wil je samen met je gezin deelnemen, meld je dan zo snel mogelijk aan. Deelname is uitsluitend voor leden en is gratis. Bij meer aanmeldingen dan plek zal er geloot moeten worden. Uiterste inschrijfdatum is 3 juli 2024. Je ontvangt kort na de uiterste inschrijfdatum bericht over de deelname. Deelname is op eigen risico.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar evenementenplanning@ehlers-danlos.nl.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van de VED

Je kunt je aanmelden via het formulier dat je onderaan deze pagina vindt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.