Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
28-10-2023
10:30 - 12:00


Welkom HSD-ers onder onze leden,

Kortgeleden is er binnen de VED een nieuwe commissie opgericht, de HSD-commissie bestaande uit zes HSD-ers. We zijn trots onze eerste activiteit te mogen aankondigen. Heb je de diagnose HSD en ben je 18 jaar of ouder, dan nodigen we jou graag uit.

Wat gaan we doen? We gaan met behulp van keramiekstiften een mok, bordje of ander porselein versieren naar eigen inzicht. Hiervoor worden de stiften door de vereniging ter beschikking gesteld. Voor het te beschilderen servies dien je zelf te zorgen.

Mocht je wel mee willen praten over HSD, maar heb je echt geen zin in een creatieve activiteit, dan kun je natuurlijk ook deelnemen.

Terwijl sommigen dan bezig zullen zijn met hun ‘kunstwerk’, gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van enkele stellingen. Zo kunnen we jullie behoeften als HSD-er in kaart brengen. We kunnen jullie input goed gebruiken om te kijken wat er al goed gaat en wat er nog verbeterd moet worden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 oktober. Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk deelneemt. Als je je afmeldt na 15 oktober zullen we mogelijk kosten in rekening brengen voor de toegezonden stiften.

Enkele dagen voor de online-bijeenkomst ontvang je een Zoomlink. Ook zal je per mail al meer informatie ontvangen over het gebruik van de keramiekstiften.

We hopen je te ontmoeten op 28 oktober!

Met vriendelijke groet van de HSD commissie, Marloes, Miranda, Renske, Wendy, Wilma en Daniëlle

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.