Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
09-10-2021
13:00 - 17:00

Locatie
Hotel & congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede


Nadat we vorig jaar deze middag voor ouders en kinderen op het laatste moment moesten annuleren, gaan we er van uit dat het dit jaar wel zal lukken.

Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen met EDS of HSD – kinderen met EDS of HSD
Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021
Aanvang: 13.00u
Gastspreker: Dr. M. Klatte
Waar: Hotel & congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede

Ook dit jaar zullen we ons moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM. Wat er mogelijk is op 9 oktober weten we nu nog niet. Vooralsnog gaan we ervan uit dat we maximaal 50 volwassenen kunnen verwelkomen. Vorig jaar gingen we ook van dit aantal uit. Er waren echter meer aanmeldingen dan plaatsen. We hebben afgesproken dat de leden die destijds een plekje bemachtigd hadden dit jaar voorrang krijgen op andere leden. Wij beseffen dat we mensen zullen moeten teleurstellen, als we het aantal plaatsen niet mogen vergroten.

Ondanks dat nu vermoedelijk niet voor iedereen plek hebben willen we graag weten hoe de interesse voor deze dag is. We kunnen dan bekijken of het wenselijk is om in het voorjaar nog zo’n middag te organiseren of dat we eventueel een digitale versie kunnen maken.

Op 9 oktober zullen we als gast dr. Klatte, revalidatiearts gespecialiseerd in EDS, ontvangen. Hij zal een lezing over EDS verzorgen voor de ouders, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Indien jullie al vragen hebben, mail ze dan even door zodat wij deze alvast aan dr. Klatte kunnen voorleggen.

Voor de kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar zal er in een aparte ruimte opvang zijn, waar er activiteiten voor hen zijn. Zij kunnen hier in een ontspannen sfeer met elkaar praten over het hebben van EDS of HSD, maar natuurlijk ook over alles wat hen bezighoudt.

Het officiële gedeelte van de dag zal tot 16.00u duren. Hierna kan er nog nagepraat worden tot uiterlijk 17.00u.

Aanmelden kan tot en met 19 september. In de week daarna zal iedereen bericht ontvangen, mogelijk dat sommigen op een reservelijst komen. We willen dan ook uitdrukkelijk vermelden dat indien jullie om welke reden dan ook niet kunnen komen, dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Bij aanmelding wordt het lidnummer gevraagd, jouw lidnummer is …….

Mocht jullie vragen hebben over deze activiteit, mail dan naar penningmeester@ehlers-danlos.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de VED

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.