Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
23-09-2022 - 25-09-2022
Hele dag


Dag allemaal!

Na het geweldige VED weekend van april dit jaar gaan we van 23 tot en met 25 september voor het tweede VED weekend van dit jaar. Bij deze willen wij jou, als lid van de VED, hiervoor van harte uitnodigen. De bedoeling van dit weekend is een gezellige ongedwongen tijd doorbrengen met mensen die elkaar toch wat beter begrijpen.

DATUM

Vrijdag 23 september van 17.00 uur tot zondagmiddag 25 september 14.00 uur.

BESCHIKBARE PLEKKEN

Sinds 2019 hebben we een grotere accommodatie tot onze beschikking. Aangezien we vermoedelijk nog niet helemaal af zijn van het coronavirus zullen we deze accommodatie nog niet helemaal vullen en hebben we een maximaal aantal van 40 deelnemers. Omdat het weekend is bedoeld voor leden (vanaf 16 jaar) van de vereniging zijn partners, ouders en/of kinderen zonder EDS/HMS helaas niet welkom.

We gaan proberen een mix te maken van mensen die nog nooit zijn geweest en oudgedienden, zodat ook “VED-weekend-maagden” een keer kunnen meemaken hoe dat nou is, zo’n weekend met lotgenoten. Mochten er meer mensen inschrijven dan plaatsen zijn dan zullen we loten onder de deelnemers die al eerder zijn meegegaan. Het hele proces van loten gaat via Random.org, volledig onafhankelijk en eerlijk. Degenen die worden uitgeloot komen indien gewenst op een reservelijst en zullen gecontacteerd worden mocht er iemand uitvallen.

CORONA

Op het moment van dit schrijven zijn er geen coronamaatregelingen. Echter mochten deze er wel zijn ten tijde van het weekend, dan zullen wij ons houden aan de op dat moment vastgestelde regels van het RIVM.

WAAR

Landgoed de Biestheuvel
Onze locatie: De Hoeve en de Schuurherd
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
Telefoon: 0497 591 257
Website: www.biestheuvel.nl

AANMELDEN

De inschrijving is open tot en met 9 augustus 2022.

Aanmelden voor het VED-Weekend is helaas niet meer mogelijk.

Als je wordt ingeloot willen we graag een bevestiging van je dat je ook daadwerkelijk komt, plus een aanbetaling van € 20,-. In principe ben je die aanbetaling kwijt als je toch niet meegaat, tenzij je kunt aantonen dat het echt overmacht is(bijvoorbeeld bij ziekenhuisopname). De totaal prijs voor het weekend bedraagt € 65,-.

MEER INFORMATIE

We zijn met maximaal 40 personen in een aangepast huis. Er zijn goede bedden, elke kamer heeft eigen sanitair, alles bereikbaar zonder trappen. Er is een eigen tuin en terras. Alle maaltijden worden geserveerd in het huis. Heb je ADL-hulp nodig, dan dien je dit zelf te regelen. De kamergrootte varieert van 2 tot 4 bedden.

Wij doen er alles aan om er een veilig weekend van te maken, echter deelname aan het weekend is op eigen risico.

Kijk voor meer informatie op www.biestheuvel.nl

Bij vragen kun je mailen naar VEDweekend@ehlers-danlos.nl.

Groet,
Nikki, Mech en Nathalie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.