Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
01-03-2024 - 03-03-2024
Hele dag


Net als vorig jaar organiseren we ook in 2024 twee volledig verzorgde weekenden. Het eerste weekend vindt plaats van 1 maart tot en met 3 maart 2024. Let op dit is deze keer eerder dan voorgaande jaren. Bij deze willen wij jou, als lid van de VED, hiervoor van harte uitnodigen. De bedoeling van dit weekend is een gezellige ongedwongen tijd doorbrengen met mensen die elkaar toch wat beter begrijpen.

Aanmelden: de inschrijving is open tot en met 23 januari 2024
Datum en tijd: vrijdag 1 maart 17.00 uur tot zondagmiddag 3 maart 14.00 uur
Kosten: de kosten voor het VED weekend zijn €75,- p.p.
Locatie: Landgoed de Biestheuvel, De Hoeve en de Schuurherd (www.biestheuvel.nl)
Hoogcasteren 25, 5528 NP Hoogeloon, Telefoon: 0497 591 257

BESCHIKBARE PLEKKEN
In de ruime accommodatie die wij tot onze beschikking hebben is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Omdat het weekend is bedoeld voor leden van de vereniging zijn partners, ouders en/of kinderen zonder EDS/HSD helaas niet welkom. Minimale leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Er zal een mix zijn van mensen die nog nooit zijn geweest en oudgedienden, zodat ook nieuwelingen kunnen meemaken hoe dat nou is, zo’n weekend met lotgenoten. Mochten er meer inschrijvingen dan plaatsen zijn, dan zullen we loten. Het hele proces van loten gaat via Random.org, volledig onafhankelijk en eerlijk. Degenen die worden uitgeloot komen indien gewenst op een reservelijst en zullen gecontacteerd worden mocht er iemand uitvallen.

We zien ieder jaar dat er meer mensen mee willen voor wie een hoog-laag bed noodzakelijk is. Op de accommodatie zijn hier beperkte mogelijkheden voor. Indien nodig zal er onder deze deelnemers nog een extra loting plaatsvinden.

Als je wordt ingeloot willen we graag een bevestiging van je dat je ook daadwerkelijk komt, plus een aanbetaling van € 30,-. In principe ben je die aanbetaling kwijt als je toch niet meegaat, tenzij je kunt aantonen dat het echt overmacht is (bijvoorbeeld bij ziekenhuisopname). Je bent ook zelf verantwoordelijk voor een reis- en/of annuleringsverzekering.

MEER INFORMATIE
We zijn met maximaal 40 personen in een aangepast huis. Er zijn goede bedden, elke kamer heeft eigen aangepast sanitair, alles bereikbaar zonder trappen. Er is een eigen tuin en terras. Alle maaltijden worden geserveerd in het huis. Heb je ADL-hulp nodig, dan dien je dit zelf te regelen. De kamergrootte varieert van 2 tot 4 bedden.

Wij doen er alles aan om er een veilig weekend van te maken, echter deelname aan het weekend is op eigen risico.

Bij vragen kun je mailen naar VEDweekend@ehlers-danlos.nl.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.