Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, is besloten de beurs Support die van 13 t/m 16 mei zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht te verplaatsen naar 21 t/m 24 oktober 2020.

De gekozen strategie van het kabinet om het coronavirus maximaal te controleren en de bijbehorende maatregelen die op 23 maart bekend werden gemaakt, hebben bijgedragen aan het maken van een beslissing.

“Het zijn onwerkelijke tijden, waarin we gezocht hebben naar een passend moment om de volwaardige beurs in goede en betrouwbare omstandigheden te laten doorgaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop. We zetten onze schouders eronder en kijken vooruit naar een succesvolle beurs in oktober. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.

Uiteraard blijven we de situatie rondom het coronavirus op de voet volgen en evalueren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.