Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Dag allemaal!

Al enkele jaren zien we de interesse in het VED-weekend toenemen en moeten we ieder jaar weer meer mensen teleurstellen omdat ze uitgeloot worden. Het bestuur van de vereniging heeft in overleg met de organisatie van het weekend besloten om dit jaar 2x het VEDweekend te organiseren en het eerste van dit jaar staat voor het weekend van 1 tot 3 april 2022 gepland.

Bij deze willen wij jou, als lid van de VED, hiervoor van harte uitnodigen. De bedoeling van dit weekend is een gezellige ongedwongen tijd doorbrengen met mensen die elkaar toch wat beter begrijpen.

DATUM

Vrijdag 1 april van 17.00 uur tot en met zondagmiddag 3 april 14:00

BESCHIKBARE PLEKKEN

Sinds 2019 hebben we een grotere accommodatie tot onze beschikking, vanwege corona kunnen we deze accommodatie nog niet helemaal vullen en hebben we een maximaal aantal van 40 deelnemers.

Omdat het weekend is bedoeld voor leden (vanaf 16 jaar) van de vereniging zijn partners, ouders en/of kinderen zonder EDS/HMS helaas niet welkom.

We gaan proberen een mix te maken van mensen die nog nooit zijn geweest en oudgedienden, zodat ook “VED-weekend-maagden” een keer kunnen meemaken hoe dat nou is, zo’n weekend met lotgenoten. Mochten er meer mensen inschrijven dan plaatsten zijn dan zullen we loten onder de deelnemers die al eerder zijn meegegaan. Het hele proces van loten gaat via Random.org; volledig onafhankelijk en eerlijk. Degenen die worden uitgeloot komen indien gewenst op een reservelijst en zullen gecontacteerd worden mocht er iemand uitvallen.

CORONA

Tijdens het weekend leven we met 40 personen onder 1 dak.  Tijdens het weekend zullen er handgel en extra reinigingsdoekjes aanwezig zijn. Wij zijn met zijn allen tijdens het weekend samen verantwoordelijk voor het naleven van de op dat moment gestelde regels van het RIVM. Wij zijn er van overtuigd dat als wij ons met zijn allen aan deze regels houden, wij een veilig, verantwoord maar vooral gezellig weekend kunnen organiseren. Wij doen er alles aan om er een veilig weekend van te maken, echter deelname aan het weekend is op eigen risico.

WAAR

Landgoed de Biestheuvel
Onze locatie: De Hoeve en de Schuurherd
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
Telefoon: 0497 591 257
Website: www.biestheuvel.nl

KOSTEN

Per persoon inclusief ontbijt en avondeten: € 65,-

AANMELDEN

De inschrijving is open tot en met 22 februari 2022.

Meld je hier aan

Als je wordt ingeloot willen we graag een bevestiging van je dat je ook daadwerkelijk komt, plus een aanbetaling van 20 euro. In principe ben je die aanbetaling kwijt als je toch niet meegaat, tenzij je kunt aantonen dat het echt overmacht is. (bijvoorbeeld bij ziekenhuisopname.)

MEER INFORMATIE

Maximaal 40 personen in een aangepast huis. Er zijn goede bedden, elke kamer heeft eigen sanitair, (allemaal bereikbaar zonder trappen). Er is een eigen tuin en terras. Alle maaltijden worden geserveerd in het huis. Heb je ADL-hulp nodig, dan dien je dit zelf te regelen. De kamergrootte varieert van 2 tot 4 bedden.

Kijk voor meer informatie op www.biestheuvel.nl

Bij vragen kun je ook mailen naar VEDweekend@ehlers-danlos.nl

Groet,
Nikki, Mech en Nathalie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.