Wegens het Corona virus en de daaropvolgende maatregelen die genomen zijn, hebben wij tijdig moeten besluiten om het VED weekend van 2020 te annuleren. 

Leden krijgen voor de zomervakantie een uitnodiging. De bedoeling van dit weekend is een gezellige ongedwongen tijd doorbrengen met mensen die elkaar toch wat beter begrijpen.

Datum
Vrijdagavond 25 september van 17.30 uur tot en met zondagmiddag 14.00 uur 27 september.

Beschikbare plekken
Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar. Omdat het weekend is bedoeld voor personen (vanaf 16 jaar) met EDS zijn partners en/of kinderen zonder EDS helaas niet welkom.

We gaan proberen een mix te maken van mensen die nog nooit zijn geweest en oudgedienden, zodat ook “VED-weekend-maagden” een keer kunnen meemaken hoe dat nou is, zo’n weekend met lotgenoten. Het hele proces van loten gaat via Random.org; volledig onafhankelijk en eerlijk.

Waar
Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon
Accommodatie: de Hooiberg

Kosten
Per persoon inclusief ontbijt en avondeten: € 65,-

Aanmelden
Leden krijgen voor de zomervakantie via e-mail een link om aan te kunnen melden. Mocht je die niet ontvangen hebben, laat dit dan weten op info@ehlers-danlos.nl, want dan hebben we waarschijnlijk geen geldig mailadres van je of zit je inbox vol oid.

Meer informatie
Minimaal 27 en maximaal 40 personen in een aangepast huis. Er zijn goede bedden, elke kamer heeft eigen sanitair, (allemaal bereikbaar zonder trappen). Het huis heeft een eigen tuin, bar, open haard en overdekt terras. 
Alle maaltijden worden geserveerd in het huis. Heb je ADL-hulp nodig, dan dien je dit zelf te regelen.

Kijk voor meer informatie op www.biestheuvel.nl