Dag allemaal!

Nadat we het vorig jaar het weekend niet hebben kunnen laten doorgaan, willen we in 2021 weer een VED-Weekend organiseren. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de geldende Corona maatregels van het RIVM. Hierover lees je verderop meer.

Bij deze willen wij jou hiervoor van harte uitnodigen. De bedoeling van dit weekend is een gezellige ongedwongen tijd doorbrengen met mensen die elkaar toch wat beter begrijpen.

DATUM

Vrijdag 24 september van 17.00 uur tot en met zondagmiddag 14.00 uur 26 september.

BESCHIKBARE PLEKKEN

Sinds 2019 hebben we een grotere accommodatie tot onze beschikking, vanwege corona kunnen we deze accommodatie nog niet helemaal vullen en hebben we een maximaal aantal van 40 deelnemers voor 2021.

Omdat het weekend is bedoeld voor leden (vanaf 16 jaar) van de vereniging, zijn partners, ouders en/of kinderen zonder EDS/HSD helaas niet welkom.

We gaan proberen een mix te maken van mensen die nog nooit zijn geweest en oudgedienden, zodat ook “VED-weekend-maagden” een keer kunnen meemaken hoe dat nou is, zo’n weekend met lotgenoten. Mochten er meer mensen inschrijven dan plaatsten zijn dan zullen we loten onder de deelnemers die al eerder zijn meegegaan. Het hele proces van loten gaat via ‘Random.org’, volledig onafhankelijk en eerlijk. Degenen die worden uitgeloot komen indien gewenst op een reservelijst en zullen gecontacteerd worden mocht er iemand uitvallen.

CORONA

Tijdens het weekend leven we met 40 man onder 1 dak. Om dit veilig te kunnen doen, zullen we vragen om een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest. Tijdens het weekend zullen er handgel en extra reinigingsdoekjes aanwezig zijn. Wij zijn met zijn allen tijdens het weekend samen verantwoordelijk voor het naleven van de op dat moment gestelde regels van het RIVM. Wij zijn ervan overtuigd dat als wij ons met zijn allen aan deze regels houden wij een veilig, verantwoord maar vooral gezellig weekend kunnen organiseren.

WAAR

Landgoed de Biestheuvel
Onze locatie: De Hoeve en de Schuurherd
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
Telefoon: 0497 591 257
Website: www.biestheuvel.nl

KOSTEN

Per persoon inclusief ontbijt en avondeten: € 65,-

AANMELDEN

De inschrijving is open tot en met 8 augustus 2021.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.