Voorwaarden VED-weekend
- Je deelt jouw kamer met lotgenoten, waarbij er maximaal vier personen op één kamer verblijven. De organisatie bepaalt de kamerindeling.
- Indien je ADL-hulp nodig hebt, dien je dit zelf te regelen.
- Jouw voornaam, achternaam en leeftijd worden doorgegeven aan de locatie (dit op last van de brandweer).
- Je houdt je aan de huisregels van de locatie, zoals hieronder vermeld.*
- Je inschrijving is pas definitief als je een bevestiging tot deelname hebt ontvangen en de financiële bijdrage tijdig betaald hebt.
- Je bent bereid (voor zover fysiek mogelijk) tot het verrichten van kleine huishoudelijke taken, zoals je eigen servies in de vaatwasser zetten. (Meer uitleg hierover op het weekend zelf.)
- Bij overmatig drankgebruik kan de organisatie of het bestuur je verzoeken het weekend voortijdig te verlaten.
- Niet medicinaal drugsgebruik is niet toegestaan.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering.
- Je gaat akkoord met de regels voor het meenemen van een hulphond (in opleiding) Deze regels zijn hieronder te lezen.**
- Mocht het onverhoopt nodig zijn dat een bezoek aan een arts, huisartsenpost of ziekenhuis noodzakelijk is, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervan bij jou. De organisatoren gaan niet mee.
- In geval van nood bellen we het door jou opgegeven noodnummer.
- Je volgt de instructies van de organisatoren op.
- Deelname is volledig op eigen risico.
* Huisregels ‘de Biestheuvel’
Om uw verblijf zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal regels opgesteld. Wij gaan er van uit dat u zich daaraan zult houden.
Het is verboden:
- Voor omwonenden en medegasten overlast te veroorzaken.
- Live muziek dan wel muziek met een, eigen aangevoerde, geluidsinstallatie ten gehore te brengen.
- Tussen 21.00 en 09.00 uur buiten geluidsinstallaties te gebruiken.
- Tussen 23.00 en 07.00 uur buitenactiviteiten te laten plaatsvinden.
- Om in gebouwen te komen die niet voor u bestemd zijn.
- Te roken in de accommodaties en zalen.
- Om een kampvuur te stoken.
- Huisdieren toe te laten in de slaapkamers.
- Schadelijke stoffen te verbranden of in de bodem te laten komen.
- Stoelen en tafels nat te laten worden.
- Afval te verbranden.
- Gasten en instructeurs die met een activiteit bezig zijn te storen zodat de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden. Blijf op een veilige afstand. Het betreden van het activiteiten-terrein is op eigen risico.
** Regels omtrent hulphonden (in opleiding) bij activiteiten georganiseerd door de VED
Als je hulphond een voltooide opleiding heeft, gecertificeerd door een organisatie die lid is van Assistance dogs International (ADI), ADeu (Assistance Dogs International Europe Regional Chapter) of International Guide Dog Federation (IGDF) of geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het AAI en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen, dan is je hulphond meer dan welkom. Is je hulphond nog in opleiding en ben je er zeker van dat je hulphond voldoende is opgeleid, zich rustig houdt en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen? Ook dan is je hulphond welkom als je hiervoor toestemming van je hondenschool hebt. Je blijft in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het gedrag van jouw hond.
Mogen er door andere deelnemers, de organisatoren of het bestuur toch problemen met jouw hulphond worden ervaren, dan kunnen de organisatoren of het bestuur besluiten dat je (al dan niet tijdelijk) een bijeenkomst of activiteit niet met je hulphond kunt bijwonen, dan wel deze alsnog dient te verlaten. Heb je vragen of een verzoek of twijfel je aan de geschiktheid van een specifieke activiteit voor jouw hulphond, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de geplande activiteit.
Voorwaarden Fonkeldagen
- Deelname is volledig op eigen risico
- De gegevens van alle deelnemers binnen het gezin worden doorgegeven aan de locatie. (Dit betreft voor- en achternaam, geslacht, leeftijd (van de kinderen), rolstoelgebruik, aanwezigheid van een hulphond, dieetwensen en andere opmerkingen die opgegeven worden via het formulier.
- Als je hulphond een voltooide opleiding heeft, gecertificeerd door een organisatie die lid is van Assistance dogs International (ADI), ADeu (Assistance Dogs International Europe Regional Chapter) of International Guide Dog Federation (IGDF) of geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het AAI en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen, dan is je hulphond meer dan welkom. Is je hulphond nog in opleiding en ben je er zeker van dat je hulphond voldoende is opgeleid, zich rustig houdt en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen? Ook dan is je hulphond welkom als je hiervoor toestemming van je hondenschool hebt. Je blijft in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het gedrag van jouw hond.
- Mogen er door andere deelnemers, de organisatoren of het bestuur toch problemen met jouw hulphond worden ervaren, dan kunnen de organisatoren of het bestuur besluiten dat je (al dan niet tijdelijk) een bijeenkomst of activiteit niet met je hulphond kunt bijwonen, dan wel deze alsnog dient te verlaten. Heb je vragen of een verzoek of twijfel je aan de geschiktheid van een specifieke activiteit voor jouw hulphond, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de geplande activiteit.