Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

  • Deelname is volledig op eigen risico
  • De gegevens van alle deelnemers binnen het gezin worden doorgegeven aan de locatie. (Dit betreft voor- en achternaam, geslacht, leeftijd (van de kinderen), rolstoelgebruik, aanwezigheid van een hulphond, dieetwensen en andere opmerkingen die opgegeven worden via het formulier.
  • Als je hulphond een voltooide opleiding heeft, gecertificeerd door een organisatie die lid is van Assistance dogs International (ADI), ADeu (Assistance Dogs International Europe Regional Chapter) of International Guide Dog Federation (IGDF) of geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het AAI en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen, dan is je hulphond meer dan welkom. Is je hulphond nog in opleiding en ben je er zeker van dat je hulphond voldoende is opgeleid, zich rustig houdt en goed in staat is om te gaan met drukte en onverwachte gebeurtenissen? Ook dan is je hulphond welkom als je hiervoor toestemming van je hondenschool hebt. Je blijft in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het gedrag van jouw hond.
  • Mogen er door andere deelnemers, de organisatoren of het bestuur toch problemen met jouw hulphond worden ervaren, dan kunnen de organisatoren of het bestuur besluiten dat je (al dan niet tijdelijk) een bijeenkomst of activiteit niet met je hulphond kunt bijwonen, dan wel deze alsnog dient te verlaten. Heb je vragen of een verzoek of twijfel je aan de geschiktheid van een specifieke activiteit voor jouw hulphond, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de geplande activiteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.