Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

Datum/Tijd
31-08-2024
11:00 - 14:00


Hallo koffieleuters,

Op 31 augustus 2024 is onze jubileum koffieleut!

In een vanouds gezellige sfeer organiseren we de koffieleut in Limburg. En dat al voor de 25ste keer!
We starten om 11.00 u met een lezing van Dr. Janssen. Hij zal het hebben over de nieuwtjes van EDS/HSD. Hierna is er volop de gelegenheid om contact te leggen met lotgenoten en hun naasten. Mochten er mensen zijn die na 14.00 u nog wil napraten, dan kan dit in het cafégedeelte.

De toegang is voor iedereen gratis, echter ontvangen leden van de VED twee consumptiebonnen. Ook naasten/introducees zijn welkom. Voor diegenen die iets willen eten is er een belegd broodje ham of kaas of een broodje frikadel of kroket.

De locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt over een grote zaal. Er is een kleine parkeerplaats aanwezig en er is veel gelegenheid om langs de weg te parkeren in de buurt.

Locatie: Zalencentrum de Oase, Bachstraat 51, 6137 RX Sittard
Tijd: 11.00-14.00 uur

Let op!!!! Aanmelden kan alleen via de link hier beneden.

NB. Wij verzoeken de deelnemers om geen jute mee te nemen naar de koffieleut. Jute kan ernstige problemen veroorzaken bij een van de deelnemers.

Aanmeldformulier

Indien je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan vind je in de mail die je na aanmelden ontvangt hoe je dit kunt doorgeven.

Wij heten jullie van harte welkom in Sittard.

Met vriendelijke groet,
de VED-commissie koffieleut Limburg
Tiny en Gerry

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.