Ehlers Danlos

Vereniging van Ehlers Danlos

 

Beste leden,

De regiodagen komen er weer aan. We zijn blij dat we weer mogen.

We willen tijdens de bijeenkomsten stil staan bij onze gezondheid. We zullen dan een korte toelichting geven op de Positieve Gezondheid volgens Machteld Huber. Zij definieerde een nieuw concept voor gezondheid:

Gezondheid als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.”

Met EDS of HSD zijn er uitdagingen genoeg en is het belangrijk om je eigen regie te voeren. Als lotgenoten kunnen we van elkaar leren en elkaar motiveren. Hoe kunnen we ons leven zinvoller maken? Hoe krijgen we meer vertrouwen in onze eigen toekomst. Laten we er vooral zijn voor elkaar, wij weten als geen ander dat we zelf de regie in handen moeten nemen.

De beste raadgevers, dat zijn wij zelf!

Praat met ons mee, deel jullie positieve ervaringen, oplossingen, handigheidjes of kom alleen luisteren. We zien je graag op een van onderstaande bijeenkomsten. We nodigen leden, maar ook hun partners en geïnteresseerde gezinsleden uit. Kom en ontmoet lotgenoten!

Voor hen die niet in staat zijn op locatie deel te nemen, is er ook een onlineversie van de regiodag.

Wil je niet actief meedoen, maar wel jouw positieve bijdrage leveren, waar lotgenoten hun voordeel uit kunnen halen, dan kun je jouw ervaringen mailen naar secretaris@ehlers-danlos.nl.

Voor alle bijeenkomsten op locatie geldt dat wij ons houden aan de op dat moment voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Met klachten uiteraard thuisblijven, maar wel even afmelden.

We starten telkens om 11.00u (inloop vanaf 10.30u) en eindigen om 13.00u. Let op, enkele locaties zijn gewijzigd t.o.v. eerdere jaren.

  • 30 oktober 2021: Heel (Limburg), cultureel centrum Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100, 6097 AE Heel. Zoals het er nu naar uitziet zullen we iedereen van 13 jaar en ouder vragen om een vaccinatie- of herstelbewijs (middels de CoronaCheck-app of een papieren coronabewijs) of een geldige negatieve coronatest (niet ouder dan 24 uur).
  • 6 november 2021: Rotterdam, van de Valk Blijdorp, Energieweg 2, 3041 JC Rotterdam
  • 6 november 2021: Apeldoorn, van der Valk, de Cantharel, van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn
  • 20 november 2021: Amsterdam, van der Valk Amsterdam Amstel, Joan Muyskensweg 20, 1096 CJ Amsterdam
  • 20 november 2021: Drachten, van der Valk, Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten
  • 27 november 2021: Den Bosch, van der Valk Vught, Bosscheweg 2, 5261 AA Vught
  • 27 november 2021: online regiodag

Inschrijven is mogelijk tot 10 dagen voor de betreffende regiodag. Klik hier voor het aanmeldformulier.
Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Organisatorisch is het belangrijk te weten met hoeveel aanmeldingen we rekening moeten houden. Indien toch onverhoopt verhinderd, dan graag een mail naar secretaris@ehlers-danlos.nl.

We vragen bij aanmelding jouw lidnummer.

We zien jullie graag op een van onze regiodagen!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de VED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.